Last biscuit in Paris

22 11 2013

Όσο ο υπολογίστης κατεβάζει το «Last tango in paris» προλαβαίνετε να ετοιμάσετε εξαιρετικά μπισκοτάκια … βουτύρου.

Προκαταρκτικά:

Λιώνετε βούτυρο γάλακτος μάζας M1=250g, προσθέστε ζάχαρη άχνη μάζας Μ2=50g, μια βανίλια και μια λίγο (dm) αλατάκι (λιγότερο από μισό κουταλάκι) και ανακατεύετε καλά.

Μετά ρίχνετε σταδιακά αλεύρι για όλες τις χρήσεις μάζας 250g<m<350g για να φτιάξετε το ζυμαράκι σας. Αφήστε το λίγο να ξεκουραστεί και να αγωνιά και μετά απλώστε το σε αλευρωμένη επιφάνεια μέχρι το πάχος να γίνει x=0,5cm.

Έπειτα με ένα ποτήρι κόψτε τα στρογγυλά μπισκοτάκια και απλώστε τα στο ταψί στο οποίο προηγουμένως έχετε στρώσει σεντόνι λαδόκολλα.

Ανάβετε …

τον φούρνο στους 180 C και ψήνεστε για 20 λεπτά (μπορεί και παραπάνω ανάλογα την κάψα του φούρνου σας).

Ολοκλήρωση

Βουτάμε τα μπισκοτάκια σε λιωμένη σοκολάτα κουβερτούρα και φτάνουμε στην κορύφωση.

(Η τελευταία πράξη  παίζεται και στο κρεβάτι)

Advertisements

Ενέργειες

Information

2 Σχόλια

22 11 2013
Μιχάλης Νικολάου

Και για φρούτο, μάνγκο:
https://m.youtube.com/watch?v=VklPFk9u4L8

22 11 2013

Μου έδωσες ιδέα για αλλαγή τίτλου 🙂

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s




Αρέσει σε %d bloggers: